Fasiliteter:

    Klubbhus, med pool og restaurant
    Flere swimmingpooler
    Restaurant med europeisk og Thai mat,     
    24 timers vakthold
    treningsrom
    ”Tuk-Tuk service”
    internet i leilighetene
    resepsjon
    parkeringsplasser
    tennisbane
    møtelokale,
    wellness-område
    Spa– og helsesenter
    bordtennis mm

Poolvilla i Rayong

Familie-villa fra ca NOK 650.000

Beliggende i hjertet av det autentiske og ekte Thailand, bare 300 meter fra stranden i Rayong. Her finner du strender av Phuket-kvalitet, uberørt natur og et prisnivå så lavt at du neppe finner lavere noe annet sted langs Thailands kyst Det tar ca 2 timer å kjøre bil fra den nye flyplassen i Bangkok. Og turen koster ca NOK 550. Du kan velge mellom ulike typer, og om du vil ha pool eller ikke, delt pool med en annen villa, eller egen pool. Alt avhengig av  hvor mye du vil investere. Prosjektet utføres i høy kvalitet, og med europeisk standard.  Innredet med en av de lekre møbelpakkene som  tilbys, frem- står villaen som du ser på disse bildene.  Dette er villaen for deg som ønsker "value for money", og  som ønsker et sted hvor familie og venner kan komme på besøk i meget famileievennlige omgivelser.

Kontakt oss for mer informasjon

Vår kompetanse og erfaring er din trygghet!

Fleksibilitet er nøkkleordet

Disse villaene er en del av et større utbyggingsområde i Rayong. Det er et dansk prosjekt, og det er allerede bygget over 50 % av det som er planlagt bygget i området.  Du kan selv være med på å velge hvordan du vil ha din villa. Om du ønsker pool eller ikke, hvor mange soverom du ønsker osv.

Minste type er på 90 kvm, med 2 soverom. På en flate.

Videre kan du velge mellom ulike møbel og interiørpakker. Med disse pakkene får du en villa i superklasse meget rimelig.  Vi tror neppe du kan gjøre en bedre investering, Prisen på komplett møblering, air-condition anlegg mm ligger  på ca NOK  100.000

Se på bildene under, og ta kontakt med oss for mer informasjon.

Dette er et typisk rekreasjons- og familieområde.
Her tilbys også et spesielt utviklet konsept for "senior-boende", hvor man kan bestille alle typer tjenester man måtte ønske.

Og stranden ligger ikke langt unna. En flott og lang sandstrand som du sjelden ser maken til!

En investering her gir virkelig mye for pengene.

Kontakt oss i dag.