Leilighetstype A1 og A2

(speilvendt) 42,3 m2 med optimal planløsning, hvor hver m2 er utnyttet funksjonelt og optimalt.Separat soverom, stue i direkte forbindelse med terrassen, og romslig bad med dusjhjørne. Leilighetstype B1 (1 stk i hver etasje)58,4 m2 med optimal planløsning, hvor hver m2 er utnyttet funksjonelt og optimalt.Separat soverom, stue i direkte forbindelse med terrassen, og romslig bad med dusjhjørne. Gjelder begge typer:En smart finesse er at det i soverommet er skyvevegg som kan skyves til side hvis man ønsker større romfølelse. (det kan leveres fast vegg om dette ønskes)Stuen blir ved et håndgrep en stor romslig og overdekket terrasse ved at man skyver hele vinduspartiet til siden i hele stuens bredde. Raffinert og elegant!Fra terrassen er det utsikt til området og til flott natur..

Leilighetstype B 1 og B 2

Type B1 er sammenslått av 2 leiligheter av type A1) 84,6 m2 med optimal planløsning, hvor hver m2 er utnyttet funksjonelt og optimalt.2 separate soverom, hvorav det ene har direkte adkomst til egen terrasse, stue i direkte forbindelse med terrassen, og et romslig bad med dusjhjørne.En smart finesse er at det i soverommet er skyvevegg som kan skyves til side hvis man ønsker større romfølelse. (det kan leveres fast vegg om dette ønskes)
Stuen blir ved et håndgrep en stor romslig og overdekket terrasse ved at man skyver hele vinduspartiet til siden i hele stuens bredde. Raffinert og elegant!En stor og deilig leilighet for de som ønsker 2 soverom.

B2 er en endeleilighet på ca 54 kvadratmeter. Det finnes 1 slik leilighet i hver etasje

Luksusanlegg i Rayong

Beliggende i hjertet av det autentiske og ekte Thailand, bare 300 meter fra stranden i Rayong.
Her finner du strender av Phuket-kvalitet, uberørt natur og et prisnivå så lavt at du neppe finner lavere noe annet sted langs Thailands kyst
Det tar ca 2 timer å kjøre bil fra den nye flyplassen i Bangkok. Området er kjent for sine kilometerlange sandstrender og avslappende livsnyterkultur. Her finnes en rekke aktivitets-muligheter, blant annet flere golfbaner, vannsportsaktiviteter i alle fasonger, samt flere natur– og aktivitetsparker. Prosjekteringen av disse leilighetene har tatt utgangspunkt i hva kundene (investorene) ønsker: små, lekre leiligheter, nær stranden, og med muligheter for et komplett servicetilbud. Og ikke minst gode muligheter for utleie, samt stort potensiale for god prisstigning.

Prosjektet utføres i høy kvalitet, og med europeisk standard.
Innredet med en av de lekre møbelpakkene som tilbys, vil leiligheten fremstå som virkelig lekker:

60 leiligheter solgt og ferdigbygget. Bygg 3 selges nå, så her vil det lønne seg å være raskt ute!

Vår kompetanse og erfaring er din trygghet!

Prosjektet:

Prosjektet består totalt av 4 bygg med 30 eksklusive leiligheter i hver blokk.
De fleste enhetene er ”fleksible” leiligheter på 43 m2. Leilighetene har en fleksibelt planløsning med bla separat soverom, bad, samt stort kjøkken / stue.
I stuen er vinduspartiet mot terrassen laget i en løsning som gjør det mulig å skyve dette helt ut til sidene, slik at hele stuen vil fungere som en stor, overdekket terrasse.
Ønskes en større leilighet, med 2 soverom, slås 2 leiligheter sammen, slik
at man får en stor og deilig leilighet på 86 m2.
Samtlige leiligheter leveres klare for møblering.
Det tilbys 3 forskjellige møbelpakker inneholdende alt: - kjøkken, hvitevarer, aircondition og luksusmøbler – slik at leiligheten fremstår nøkkelferdig og
direkte innflyttingsklar. Bygg 1 og 2 er ferdigstillet i 2011. Bygg 3 bygges nå, og er ferdig høsten 2012. Investor tilbys i byggeperioden 14 dages vederlagsfri bruk av tilsvarende leilighet frem til overtagelse av egen leilighet.

Fasiliteter:

Stort, moderne klubbhus, med pool og restaurant
Flere swimmingpools, Restaurant som tilbyr både europeiske retter
og Thai-mat, 24 timers vakthold, poolbar, treningsrom, heis i hver bygning, ”Tuk-Tuk service” direkte tilknyttet anlegget, tilslutningsmuligheter til inter-
net i leilighetene, resepsjon, parkeringsplasser, tennisbane, møtelokale, wellness-område, Spa– og helsesenter, bordtennis, festlokaler mm.
Kvalitetsmøbelpakker kan leveres fra vår faste samarbeidspartner. Pakken inneholder alt til leiligheten: Fullt utstyrt kjøkken, aircondition, møbler i orientalsk stil, senger, bord, stoler, TV, m.m. Priser fra ca.35.000 NOK for leilighet på 43 m2 .
Årlige driftsutgifter pr leilighet utgjør kun ca NOK 3.000.

Nærmeste by: Rayong
Havsutsikt: Ja (i 4 & 5 etasje i blokk 1)
Leiligheter: 30 i hver blokk, 6 stk i hver etasje, 5 etasjer
Størrelser: 42 kvm - 58 kvm - 84 kvm.
Soverom: 1 eller 2 soverum
Sandstrand: Ca 300 meter fra anlegget
Pool: Ja - flere
Fasiliteter: Alle tenkelige.
Ferdig: I løpet av 2011
Utleiemulighet: Ja
Flyplass BKK: ca. 200 km.
Priser fra: ca NOK 340.000